RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Волкер і Сурков проведуть нові переговори по Донбасу: названа дата

Спецпредставник президента США по Україні Курт Волкер і помічник президента РФ Владислав Сурков можуть провести нову зустріч по Донбасу вже 26 січня.

Про це повідомляє російське видання "Комерсант" з посиланням на дипломатичне джерело у Вашингтоні.

Відзначається, що напередодні цієї дати Курт Волкер може відвідати Україну і, зокрема, з'їздити на лінію розмежування на Донбасі 24 січня.

Крім того, глава МЗС України Павло Клімкін підтвердив, що зустріч Волкера і Суркова дійсно відбудеться найближчим часом.

"У найближчі дні спеціальний представник уряду США Курт Волкер буде зустрічатися з Сурковим. Подивимося, яким чином зможемо використовувати, в тому числі, нові санкції США. Ми послідовно працюємо над тим, щоб такі санкції були укріплені", - сказав він на прес-конференції за підсумками діяльності української дипломатії в 2017 році, повідомляє "Інтерфакс Україна".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Росія докладає зусиль для формування миротворців для відправки на Донбас з країн-учасниць Організації договору колективної безпеки (ОДКБ).

Читайте також матеріал "Апострофа": "Є сценарій, при якому війна на Донбасі закінчиться через кілька років - західний політолог".