RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Донбасі в результаті вибуху серйозно постраждали діти: перші подробиці

В місті Красногорівка Донецької області в результаті вибуху невстановленого предмета отримали поранення діти 14-ти, 9-ти та 3-х років.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Інцидент стався вчора, 6 лютого, близько 21:00. Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і гралися з ним, а 14-річна дівчинка сиділа спиною до хлопців.

"Як доповіла мені Тетяна Збуцька, заступниця голови Мар`їнської РДА, коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітини, сідниць та гомілки. Малеча ж отримала важкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи та відірвало три пальці на лівій руці, найменшій дівчинці відірвало палець на правій руці та також пошкодило внутрішні органи. ", - зазначив Жебрівський.

На даний момент всі троє дітей перебувають у лікарні, молодші діти потребують допомоги дитячого хірурга – відповідний фахівець прибув з Дніпра, додав губернатор Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", в ЮНІСЕФ заявляли, що боєприпаси, які не розірвалися, являють загрозу для близько 220 тисяч дітей на Донбасі.