RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Шапки Януковича стали в нагоді: в мережі підняли на сміх свіже фото з окупованого Луганська

У підконтрольному бойовикам "ЛНР" Луганську 14 лютого дивно відзначили 75-ту річницю визволення міста від нацистської Німеччини.

Фото з заходу опублікував журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter.

"А де вони такі шапки беруть? Я вже 30 років таких не бачив - Данєцкий запас шапок Віктора Фьодрича пригодивсь :)", "Шапку подарували північнокорейські товариші", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Леонід Пасічник займає "посаду" під назвою "виконуючий обов'язки голови ЛНР". З 1993 по грудень 2013 року працював в СБУ, звільнився у званні полковника. Обіймав посаду начальника підрозділу по боротьбі з контрабандою головного відділу "К" Управління СБУ в Луганській області. Став відомий затриманням в серпні 2006 року великої партії контрабанди на КПП "Ізварине". У 2007 році за свої професійні успіхи був удостоєний медалі "За військову службу Україні".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно ватажок "ДНР" Олександр Захарченко на мітингу з нагоди 100-річчя з дня проголошення Донецько-Криворізької республіки пригрозився захопленням нових територій України.