RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Скандал навколо використання Приходько в ролику Порошенка дійшов до Банкової: вину поклали на знімальну групу

В Адміністрації президента України відреагували на скандал навколо використання української співачки Анастасії Приходько в піар-ролику президента Петра Порошенка, назвавши інцидент прикрим непорозумінням і поклавши провину за це на знімальну групу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Ну, можна списати на те, що стався якийсь збій в комунікації, ну окей. Була претензія, виробник прибрав. Переговори про самий зміст запису вів продюсер цього ролика. Очевидно, як він каже, було повідомлено, що це буде соціальний ролик. Під час запису прізвище Порошенка звучало", - пояснив фахівець з інформаційної політики АП Володимир Горковенко.

У свою чергу, Приходько каже, що її запрошували зніматися в соціальній рекламі, а виявилося, що це агітація Порошенка. Зараз юристи співачки готують судовий позов і збирають докази. Поки ж з ролика, який демонструють українські телеканали, співачку вирізали і замінили музику.

"Ми будемо звертатися з позивними заявами на тих осіб, які використовували Приходько у власних цілях, без її згоди і отримують за це певні привілеї", - заявили адвокати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше представники міністра культури Євгена Нищука відреагували на звинувачення Приходько в тому, що її незаконно використовували в піар-ролику президента України Петра Порошенка. У свою чергу, у артистки жорстко відповіли на версію Мінкульту.

Крім того, стало відомо, що в PR-відео Порошенка під приводом зйомок в соціальному ролику "заманили" не тільки співачку Анастасію Приходько, а й режисера Ахтема Сеітаблаєва.