RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Журналісти показали фото бази в Росії, звідки найманці ПВК "Вагнера" їдуть на Донбас і в Сирію

В інтернеті оприлюднили фотографії бази приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера", найманці з якої воюють на Донбасі і в Сирії, розташованої в Росії.

Відповідні знімки оприлюднило видання znak.com.

Відзначається, що табір ПВК базується біля хутора Молькіно, що в 30 кілометрах від Краснодара на південь по трасі М-4 "Дон". При цьому по іншу сторону траси М-4 "Дон" і залізниці, яка йде паралельно автобану, в сотні метрів від селища розташований КПП 10-ї бригади Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу РФ.

"Рух в районі КПП досить жвавий. Постійно заїжджають і виїжджають якісь машини, туди-сюди проходять люди в штатському і формі. У більшості своїй вони спрямовуються наліво - туди, куди йде асфальтована дорога і де розташовується власне військова частина Міноборони. До слова, на місцевому полігоні, судячи з відкритих джерел, регулярно проводиться "Танковий біатлон", а також ігри реконструкторів", - йдеться в матеріалі.

Фото: znak.com

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер заявив, що розгром російських найманців в Сирії підриває моральний дух у всіх Збройних силах Російської Федерації.

Читайте також матеріал "Апострофа": Тепер зрозуміло, чому захворів і зникав Путін.