RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Відірвалося крило і почалася пожежа: очевидець розповів подробиці аварії в Сирії літака Міноборони Росії

Літак Міністерства оборони Російської Федерації, який зазнав катастрофи в Сирії у вівторок, 6 березня, під час заходу на посадку різко повело в сторону.

Про це повідомляє Telegram-канал WarGonzo з посиланням на очевидця.

"Аварія сталася таким чином - літак при заході на посадку різко повело в сторону, десь через секунд сім його розвернуло назад, потім він різко почав втрачати висоту, при ударі об землю судно перевернулося і відірвалося крило, воно влетіло в теплиці місцевих жителів, сам літак понесло по землі далі, пожежа спалахнула миттєво", - розповів очевидець.

За словами місцевих жителів, пілот літака під час падіння зміг відвести повітряне судно від населеного пункту і направив пікируючий Ан в цитрусові плантації. Таким чином, вдалося уникнути більшої кількості жертв.

"16 тіл загиблих в авіакатастрофі в Сирії були виявлені цілими. Їх можна опізнати відразу. Інші тіла розірвані", - додає канал.

Уточнюється, що на місці аварії літака знайдено чорний ящик, він доставлений на базу в Хмеймім.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі оприлюднили розшифровку останньої розмови пілотів Ан-148 "Саратовских авіаліній", який зазнав аварії 11 лютого в Раменському районі під Москвою.