RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Арешт Рубана: з'явився тривожний прогноз по розхитуванню Кремлем ситуації в Україні

Кремль в найближчі два роки основний акцент буде робити на розхитуванні ситуації всередині України, про що свідчить, зокрема, скандал із затриманням і арештом керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Про це "Апострофу" заявив військовий оглядач, головний редактор сайту "Інформаційний опір" Юрій Карін.

"Попереду президентські, парламентські і місцеві вибори. Щоб привести до влади проросійські політичні сили, спецслужби Кремля будуть використовувати весь наявний арсенал гібридних засобів - від інформаційних атак до терактів. Те, що час таких дій настав, яскраво ілюструє затримання цінного кадра путінського кума (Віктора Медведчука , - ред.) - псевдогенерала Рубана - з цілим арсеналом зброї на одному з КПВВ на лінії розмежування", - зазначив він.

За словами Каріна, питання з переобранням президента Російської Федерації Володимира Путіна на наступний термін фактично вирішене. З чого випливає, що після 18 березня має змінитися ширма, що прикриває його злочини проти людства по всій земній кулі. Більш активним стане пропагандистське спрямування зі зняття санкцій за агресію проти України.

"Дотримання перемир'я на Донбасі навряд чи варто очікувати, оскільки бойові дії на лінії розмежування є універсальним елементом тиску і відповідають кремлівському наративу про "непідконтрольність" квазіутворень (так званих ДНР-ЛНР, - ред.) Москві. Плюс нагнітання ненависті до України серед жителів обстрілами населених пунктів, які здійснюють окупаційні війська, а пропаганда вішає на ЗСУ (Збройні сили України, - ред.)", - підсумував експерт.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Затримання Рубана і новий план Путіна по Україні.