RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Один покидьок може все знищити: мережу розбурхав пост росіянки про ядерні погрози Путіна

Користувачів інтернету розбурхав пост росіянки, яка емоційно відреагувала на ядерні погрози президента Російської Федерації Володимира Путіна Заходу.

Відповідну публікацію на своїй сторінці в Facebook розмістила Марина Шаповалова.

"Сміятися над його (Путіна, - ред.) ляпами давно гидко. І принизливо. Так, ось така мерзенна нікчемність править нами. Що хоче, те й робить. А ми нічого зробити не можемо, щоб позбавити себе від цієї ганьби і приниження. Але сьогодні я вперше почула від нього щось дійсно страшне. Спочатку прочитала в стрічці. Потім прослухала, щоб переконатися, що він сказав саме це, слово в слово. Він вважає, що "нам" (хто ці "ми"?) не потрібен світ без Росії. Очевидно, що йому не потрібен. Він упевнений", - зазначила вона.

За словами Шаповалової, Путін відкрито заявив, що ніяких змін в світі не допустить, просто знищить життя на планеті.

"Це властивість світу - змінюватися. Вся історія людства - поява і зникнення держав, зміна кордонів. Тисячоліття пішли на усвідомлення цінності окремої особистості. Століття - на визнання людини цінністю вищою будь-яких співтовариств. Останні десятиліття - на стирання в інтересах людей державних кордонів, на знищення "залізних завіс", що закріпачують громадян. І ось тепер один покидьок може все знищити. Все людство. Якщо його владу хтось спробує потіснити. Так, ми в глухому куті. З якого виходу при цьому виродку немає", - підсумувала росіянка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський художник Сергій Йолкін у своїй новій карикатурі висміяв ядерні погрози президента Російської Федерації Володимира Путіна Заходу.