RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Морозний реванш: синоптик засмутив українців прогнозом погоди в Україні

Невелике потепління, яке буде спостерігатися в Україні в найближчі дні, у вихідні зміниться сильними морозами.

Про це в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко.

"Намічається морозний реванш. 17-18 березня в Україні ускладниться погода. Знову почне тиснути повітряна маса арктичного походження і знижувати температуру повітря до -10-12, а на північному сході до 12-16 градусів морозу. А з південного заходу знову до нас міриться у гості активний циклон із сильними опадами. Цур йому, пек йому. Протиборство північного холоду та південного циклону спричинить штормовий вітер", - говорить синоптик, відзначаючи, що прогноз ще буде уточнюватися.

У той же час 13 березня очікуються дощі на Заході України, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Житомирській, Київській областях і в Кропивницького. На решті території без опадів.

"Сильний вітер буде завтра. Температура повітря найближчої ночі 0+5 градусів, на сході 0,-5 градусів. Завтра вдень +3+9, на Заході та Півдні +4+14 градусів. У Києві завтра періодично дощ, періодично прояснення. Важливо - поривчастий, до сильного, вітер! Вночі +2, вдень +6 градусів. У кінці тижня, 17-18 березня, Київ також потрапляє у зону несприятливої погоди - відновлення морозів та опади", - прогнозує Діденко.

Також читайте на "Апострофі" прогноз погоди на березень - Погода на 8 березня та всі вихідні: без сюрпризів не обійдеться.