RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Забули клятву Гіппократа: мережу обурив інцидент в онколікарні Миколаєва

Користувачів інтернету обурив інцидент у приймальному відділенні обласної онкологічної лікарні в Миколаєві, де пацієнти близько 40 хвилин чекали під дверима, щоб зайти на прийом до лікаря.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Сергій Савченко.

"Театр починається з вішалки, а в приймальному відділенні обласної онкології знущатися над пацієнтами починають з перших хвилин перебування. Сорок хвилин, сорок просидів в очікуванні за дверима, а коли зайшов поцікавитися, у чому заминка і чому ми одні сидимо вже майже годину перед дверима. .. чесно кажучи, здивувався. Дістав лист інформації зі стенду і спитав, за яким телефоном мені зателефонувати, щоб тут навели порядок. Питання вирішилося за 5 хвилин", - зазначив він.

За словами Савченка, лікарі прямо на робочому місці вибирали косметику.

Як зазначає видання "Новости-N", головлікар онкодиспансеру Михайло Терзійський заявив, що учасницями інциденту стали старша медична сестра та медичний реєстратор приймального покою. Вони обидві визнали свою провину.

Медсестрі було запропоновано перевестися до іншої медичної установи з пониженням у посаді, на що жінка відмовилася і написала заяву про звільнення. Медрегістратор написала пояснювальну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів мережі жахнуло відео з лікарні в Чернівцях, на якому зафіксовано моторошний стан туалету в медустанові.

Крім того, користувачів мережі обурили жахливі умови в міській клінічній лікарні №6 у Києві. Так, у медустанові не виявилося вільних місць, і хворих залишали спати в коридорі. Більш того - лікарі лікарні ще й неправильно поставили діагноз.