RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Самогубство Волошина: стали відомі деталі останніх днів життя льотчика-героя

Напередодні самогубства льотчик, Народний герой України, виконуючий обов'язки директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин займався повсякденними справами і нічого не віщувало трагедії.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Юрій Бутусов після спілкування з дружиною Волошина Надією.

"У п'ятницю Влад зібрав велику нараду в аеропорту, говорив про проведення тендерів, сертифікації смуги. Виконуючим обов'язки директора його призначили тільки в кінці січня.

У суботу Влад зі своїм другом Андрієм, теж колишнім військовим, якого сам Влад запросив на роботу в аеропорт в пожежну частину, ходили на базар. Влад купив туфлі, здав в ремонт светр, щоб забрати з ремонту в понеділок. Увечері в суботу різко замкнувся в собі", - пише він.

Дружину Волошина не здивувала зміна настрою чоловіка, так як після війни у нього таке бувало.

"Влад переживав за будь-яку справу, за яку брався, але про які-небудь погрози останнім часом не говорив. Вранці в неділю в квартирі, де знаходилися тільки дружина і двоє їхніх маленьких дітей, пролунав постріл ... Вони були в сусідній кімнаті, все відбулося на очах. "Швидка" приїхала швидко, лікарі зробили все, що могли", - також зазначає Бутусов.

За словами журналіста, дружина і близький друг Волошина Андрій конфлікт з головою ОДА не підтверджують і кажуть, що відносини були робочими. Також колишній льотчик не мав відношення до порушень, виявлених аудиторською службою, так як не проводив тендери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції заявили, що розслідування смерті Волошина проводиться за статтею "умисне вбивство" і вивчаються всі можливі версії події.