RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Мережу розбурхало моторошне побиття школярки в Коростені: опубліковано відео

У місті Коростень Житомирської області школярка на камеру била свою подругу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Учасницям події по 14-15 років. Вони дружать, вчаться в різних школах, але живуть поблизу. У поліції кажуть, що обидві дівчинки з "кризових" сімей.

Мама побитої дівчинки відмовляється спілкуватися з журналістами і каже, що вони самі розберуться в інциденті. У школі повідомили, що постраждала школярка не ходить на заняття. Директор навчального закладу характеризує її як хорошу безпроблемну дитину, яка не хоче ходити в школу. Також вона зазначила, що під час зустрічі з ученицею і її мамою побоїв на дитині не помітила.

Директор школи, в якій навчається кривдниця, заявив, що дівчинка перебуває в стресовому стані і плаче. Також він зазначив, що дівчинка з неблагонадійної сім'ї і знаходиться на обліку у соцслужб, але агресивної поведінки до цього випадку не помічали.

Психологи не виключають, що це могла бути показова агресія, щоб потім викласти відео в мережі і отримати за ролик лайки. До моменту видалення ролик перепостили більше 100 користувачів меержі.

Швидше за все справу про побиття буде закрито, так як мама постраждалої дівчинки не збирається писати заяву. Батьки заплатять штраф за недогляд за дітьми, а школярки будуть перебувати під наглядом соціальних служб.

Нагадаємо, раніше в Каховці однолітки жорстоко побили школярку через сварку в листуванні на сторінках соціальних мереж.

Також в Чернігові розгорівся скандал з побиттям учениці 9 класу її однолітками.

Як повідомляв "Апостроф", на Закарпатті підліток жорстоко вбив 9-класника.