RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Повідомлення окупантам: ультрас "Шахтаря" доступно пояснив спалення "прапора Новоросії" на матчі в Харкові

Ультрас "Шахтаря" спалили на матчі з "Динамо" в Харкові "прапор Новоросії", щоб показати, що уродженці Донецька ненавидять окупантів більше за всіх інших українців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав представник ультрас "Шахтаря" Віталій Овчаренко.

"Спалили, щоб показати, що донеччани - не сепари, донеччани ненавидять окупантів на більш серйозному - особистому рівні, ніж, наприклад, жителі Черкас. Луганчани і кримчани нас зрозуміють. Спалили, щоб відправити повідомлення туди - окупантам: "Ми продовжуємо вас ненавидіти", - написав Овчаренко.

Він зазначив, що подібні акції, що показують ставлення жителів Донбасу до окупантів, часом впливають на суспільство більше, ніж робота багатьох міністерств.

У той же час, ультрас розповів, що сам палій був 21 квітня затриманий в Харкові, - на виході зі стадіону його чекало близько десяти правоохоронців.

"Мабуть, ціла спецоперація", - написав Овчаренко. За його словами, за фактом інциденту копи склали протокол про дрібне хуліганство.

Також він опублікував в мережі фото палія і умови, за яких "прапор Новоросії" потрапив до нього в руки:

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео спалення "прапора Новоросії" на матчі "Шахтаря" і "Динамо" в Харкові.