RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ще в одній українській школі діти масово знепритомніли

Слідом за масовим отруєнням дітей в одній зі шкіл Черкас у вівторок, 8 березня, на шкільній лінійці в новомосковській ЗОШ №6 у Дніпропетровській області, приуроченій до Дня пам'яті та примирення, стало погано майже двом десяткам учнів.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області.

"Діти відчули легке нездужання, у деяких паморочилося в голові, але ніхто з них свідомість не втрачав. Керівництво школи прийняло рішення викликати бригаду швидкої допомоги і ДСНС", - сказано в повідомленні.

Уточняється, що всі діти, які відчули нездужання, вчилися в різних класах і перед заходом ще не відвідували шкільну їдальню.

За даними ДСНС, медичні працівники констатували в 18 дітей вегетосудинний пароксизм, їм надали допомогу на місці. Одній дитині бригада швидкої допомоги поставила діагноз - невротична реакція, її госпіталізували.

У даний час на місці події працюють співробітники правоохоронних органів і ДСНС.

Як повідомляв "Апостроф", 8 травня в Черкасах відбувся схожий інцидент. Так, під час ранкової лінійки в школі №8 кілька десятків дітей отруїлися невідомою речовиною.