RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Особливості "громадянської" війни: колишній ватажок ДНР "здав" російських командирів бойовиків

Один з колишніх ватажків бойовиків так званої "ДНР" Ігор Безлер, кажучи про недавню втрату селища Чигарі біля Горлівки, прямо розповів про командирів, яких присилають командувати на Донбас з Росії.

Про це він пише на сторінці своєї дружини Анжеліки в соціальній мережі "Вконтакті".

"Тільки щось ці штатні пропагандони замовчують, що коли займали Чигарі, особовий склад бригади був п'яний. Але навіть мізками, одурманеними парами алкоголю, додумалися доповісти комбригу 3 МСБр. На що тіло, яке раніше командувало ротою в'ючних віслюків, відповіло: "Нехай займають". Ось і вся операція по здачі Чигарів. Хто там в Росії надіслав цього долбо**ба командувати бригадою в Горлівку? Заберіть це лайно туди, звідки воно приїхало... Так на всіх прийшлих російських радників-алкоголіків, що є додатком до погонів, землі під Горлівкою не напасешся ", - різко висловився Безлер про пропагандистські спроби бойовиків виправдати поразку.

Крім того, він також поскаржився на попередніх росіян, які командували бойовиками, перерахувавши втрачені ними населені пункти: "Досягнення прийшлих даунів типу комбригів: "Брест": Бахмутку, половину Зайцевого, Жованку, "Меркурій-1": Травневе, Гладосове, Новолуганка, комбікормовий завод, "Меркурій-2": Чигирі. Під питанням склади Баядера, але швидше за все теж прос*ав".

Нагадаємо, докладніше про загострення конфлікту на Донбасі читайте в матеріалі "Апострофа": Росія все ще хоче пробити коридор до Криму через Маріуполь: що з цього вийде..