RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бойовики обстріляли на Донбасі школу, коли в ній були сотні дітей: опубліковано фото наслідків

В четвер, 17 травня, в розташованому неподалік від лінії розмежування на Донбасі Світлодарську під обстріл потрапила школа, де в цей момент знаходилося кілька сотень дітей.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

Відзначається, що один зі снарядів влучив у двір школи, в класах якої перебували 387 дітей і 46 працівників закладу. Всі були евакуйовані в терміновому порядку.

"В результаті удару в навчальному закладі вибиті близько 30 вікон. Крім того, відомо про поранення 43-річного перехожого, який проходив повз школу. Пошкоджено його машину", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліцейські взяли під охорону заклад, в населений пункт направлені додаткові сили правоохоронців. Наряди об'їжджають місто з метою виявлення нових пошкоджень і надання допомоги населенню.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зазначив на своїй сторінці в Facebook, що постраждалих серед учнів і педагогів немає.

Світлодарськ знаходиться під контролем України. В поліції в обстрілі звинуватили бойовиків.

Нагадаємо, 17 травня, ситуація в районі лінії зіткнення на Донбасі серйозно ускладнилася: бойовики застосували заборонені системи РСЗВ "Град" в районі Авдіївки, загинуло двоє українських бійців.