RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Рахунок жертв йде на десятки: на Донбасі впіймали небезпечного педофіла

Співробітники правоохоронних органів у Донецькій області затримали небезпечного педофіла, на рахунку якого 37 різних злочинів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Так, у ході слідства стало відомо, що житель Слов'янська здійснював статеві злочини стосовно дітей протягом 13 років, встановлено 14 потерпілих, серед яких малолітні діти.

"У своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував і ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їх безпорадним станом. Жертвами підозрюваного ставали підлітки в основному з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що гвалтівник змушував дітей брати участь у йомках відеоматеріалів порнографічного характеру. Зазначену продукцію він розповсюджував в інтернеті через створену ним "закодовану" мережу обміну файлів.

Щодо 54-річного чоловіка відкрито ряд кримінальних проваджень.

Зокрема, оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства щодо неповнолітніх, скоєних у період 2001-2014 років. З них три факти - вчинені щодо малолітніх дітей (до 14 років).

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст.156 "Розбещення неповнолітніх", ч. 3 ст. 302 "Створення або утримання місць розпусти із залученням неповнолітніх", ч. 2, 3 ст. 153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ч. 1 ст. 304 "Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність" Кримінального кодексу України.

Зараз підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні посилили покарання за педофілію.