RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Пару місяців у мене є: Бабченко зробив нову заяву після історії з його "вбивством"

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, "смерть" якого інсценували для зриву операції російських спецслужб, висловився про свої емоції після проваленого замаху.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Бабченко написав, що йому подобається вперше за довгий час не відчувати себе мішенню і можливість хоч деякий час пожити в спокої.

"Зараз пару днів у них буде шок, потім пару тижнів вони будуть обтікати, потім пару тижнів їх будуть дерти в усі щілини за провалену операцію, дасть бог, когось і звільнять, тоді взагалі є багато часу, а якщо навіть і не звільнять, то все одно кілька місяців знадобиться на вибудовування нових схем, пошук нового виконавця, пошук зброї, завезення грошей та інші технічні деталі. А, значить, пару місяців у тебе точно є до того моменту, поки ти не почнеш заново параноїти - почалося на тебе полювання знову, чи ні", - написав журналіст.

"Вони оговтаються за місяць-півтора. Не розслабляємося. І, до речі, будуть діяти витонченіше, і іншими способами", "Рік тому була схожа ситуація з моєю подругою Аміною Окуєвой. Невдалий замах. Аміна зреагувала швидко і рішуче. Але це її не вберегло від кулі через кілька місяців. Не зарікайтеся. Ви їх дуже розлютили, будьте завбачливі і обережні", "А адже хтось вже банкет замовив і дірки в погонах крутив. Зіпсував свято товаришеві майору...", - прокоментували слова Бабченка в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", інсценізація "вбивства" Аркадія Бабченка стала можливою завдяки кілеру, який сам звернувся в СБУ.