RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо момент, який може використати Кремль для "усунення" ватажка ДНР

Ватажка терористичного угруповання ДНР Олександра Захарченка можуть "усунути" вже на наступних "виборах".

Так звані "перевибори глави "республіки" пройдуть вже найближчої осені, повідомляє "Апостроф".

Відзначається, що якщо Кремль вирішить залишити Захарченка на його посаді, то у нього за підсумками "виборів" будуть всі 99% голосів, однак, жителі Донбасу вже дізналися, що це за людина, і терориста не люблять навіть у рядах найвідданіших "свідків "Новоросії".

"Розумієте, Захарченка не особливо люблять навіть ті, кого війна нічому не навчила і хто досі виступає за ДНР і "Новоросію" від Луганська до Одеси, - пояснює "Апострофу" житель Макіївки Євген. - Усі зрозуміли, хто він такий. Усі кажуть, що він краде. Сміються з його виступів, нагород, поранень. Якщо в 2014 році, коли його типу обирали "головою ДНР", ніхто взагалі про нього нічого не знав, то зараз, якщо пройдуть вибори Захарченка, я думаю, народ не зовсім зрозуміє".

У той же час, відомий український журналіст Денис Казанський нагадав, що від думки жителів окупованого Донбасу результати "виборів" не залежатимуть.

"Народ Донбасу точно не матиме жодного відношення до вибору. Кого б не поставили, його призначать згори та в результаті кулуарних рішень, а людей просто поставлять перед фактом", - зазначив він.

Більше про можливе усунення ватажка донецьких бойовиків читайте в матеріалі "Апострофа" - Над Захарченком сміються навіть прихильники ДНР: два сценарії усунення ватажка бойовиків.