RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Загострення на Донбасі: названо найбільш "гарячий" район

За 24 червня, станом на 18:00, бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військ на Донбасі, одного бійця поранено.

Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

"Ворог 5 разів порушував режим припинення вогню і у всіх випадках обстріли велися з забороненого мінськими домовленостями озброєння", - відзначили в штабі.

На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог обстріляв українські позиції з мінометів калібром 82 мм, БМП, гранатометів і стрілецької зброї.

Вдень на маріупольському напрямі бойовики вели щільний вогонь по захисникам Водяного з ствольної артилерії калібром 122 мм і 152 мм. Ворог також активно застосовував міномети всіх типів, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю.

Один український військовослужбовець в цьому районі отримав поранення.

Також обстрілу із 122-мм артилерійських систем і 82-мм мінометів піддалися позиції українських захисників біля населених пунктів Гнутове і Богданівка, а Лебединське крім артилерії обстрілював танк.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що українським військовим вдалося ліквідувати двох офіцерів ЗС РФ, які прибули на Донбас командувати підрозділами бойовиків.