RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Були великі затримки поїздів: розкрито нові деталі великого НП на залізниці під Одесою

Через аварію вантажного потяга біля села Путилівка Одеської області, час перебування деяких пасажирських потягів в дорозі збільшився до п'яти годин.

Про це в ефірі "ObozTV" розповів заступник начальника департаменту пасажирських перевезень далекого прямування "Укрзалізниці" Олександр Красноштан.

За його словами, на даний момент потяги ходять за розкладом.

"Всіх пасажирів ми доставили в пункти призначення, були організовані перевезення альтернативним транспортом. Там, де не було приміських електропотягів, ми залучали автобуси", - розповів він.

Також він зазначив, що майже два десятка потягів змінили через аварію маршрути прямування.

"19 потягів змінили маршрути прямування, до 5 годин збільшився час перебування в дорозі, але всі потяги вже прибувають до кінцевих станцій. Рух по одному шляху відновлено. Наразі тривають роботи по повноцінному відновленню руху. Всі пасажирські потяги курсують за своїм графіком", - підкреслив він.

При цьому в компанії не стали підтверджувати вину машиніста в аварії.

"Це складне подія і вимагає ретельного розслідування. Комісія проведе розслідування і дасть всі деталі. Вішати провину зараз на кого-то рано. Поки вона не завершить роботу, говорити про причини не надто професійно. Ми не хочемо поширювати чутки", - додав Красноштан.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", у вівторок, 3 липня, в Одеській області на залізничному перегоні поблизу села Путилівка з рейок зійшов вантажний потяг, який перевозив зерно і добрива.