RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Не хотіла вечеряти: під Сумами батько до смерті побив свою малолітню дочку

У селі Білопільського району Сумської області 28-річний чоловік до смерті побив свою 4-річну доньку, за те що та відмовлялася вечеряти.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про подію надійшла правоохоронцям від медиків. Коли поліція приїхала за місцем виклику, тіло дитини перебувало на дивані. На обличчі дівчинки були синці. Батько дівчинки розповів поліцейським, що дитині ввечері стало погано і він поклав її спати. Коли ж через деякий час підійшов до ліжка - побачив доньку вже мертвою.

Так як версія чоловіки викликала у правоохоронців підозри, вони стали задавати додаткові питання у обох батьків дівчинки і через годину вони розповіли правду про те, що трапилося.

"Розповіли, що незадовго до смерті дитину побили. Привід, з якого побили, шокує - розповідає Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділу поліції,- били, бо дівчинка відмовилась їсти картоплю із хлібом. Це дуже розлютило батька, і він декілька разів вдарив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклала свою руку до «виховання». А далі, дитину дійсно поклали спати, і пішли у справах", - повідомляють в поліції.

При огляді тіла експерти прийшли до висновку, що дитина захлинулася блювотними масами. Ймовірно їй було погано, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.

Крім загиблої дівчинки, в родині ще є двоє дітей - хлопчик і дівчинка. Всі діти за рішенням соціальних служб були передані до інтернату, бо умови, в яких вони зростали, були визнані як незадовільні. І лише у травні цього року двох дівчаток батькам на деякий час дозволили взяти до дому.

По даному факту в поліції розпочали кримінальне провадження за ст.121 ч.1 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" та ч.3 ст. 135 "Залишення в небезпеці". Голові родини оголошено про підозру і він наразі перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в селі Обарів Рівненської області п'яний чоловік завдав понад 10 ножових поранень своєму дворічному синові.