RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Верхи на ракеті: мережу потішила карикатура Йолкіна про візит Путіна в США

Користувачів інтернету потішила карикатура відомого російського художника Сергія Йолкіна про можливий візит президента Росії Володимира Путіна до Вашингтона (США).

Відповідний малюнок розміщено на його сторінці в Facebook.

"Путін їде до Вашингтона?" - йдеться у підписі до карикатури.

Так, на малюнку зображено Путіна, який спочатку віддає наказ "На Вашингтон!", а потім змінює розпорядження - "Відставити ракети! Я сам туди полечу".

"Не полетить. Пішки через Аляску", "Ніс все росте і росте", "А міг би верхом на ракеті", "Треба поєднати, відправити на ракеті", "За непередбачуваною траєкторією", "І невідомо, що для Америки більш руйнівне" , - пишуть в інтернеті.

Варто відзначити, що раніше прес-секретар президента США Дональда Трампа Сара Сандерс у Twitter повідомила, що він запросив російського колегу Володимира Путіна до Вашингтона.

"У Гельсінкі президент (Дональд Трамп, - ред.) домовився про поточний діалог між двома співробітниками Ради безпеки. Президент Трамп попросив Джона Болтона (радника з національної безпеки президента США, - ред.) запросити президента Путіна до Вашингтона восени, і ці обговорення вже ведуться", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Росії Володимир Путін і глава США Дональд Трамп стали героями нової обкладинки відомого журналу.

Читайте також матеріал "Апострофа": Що Путін запропонував Трампу по Донбасу: кілька важливих деталей.