RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Розгорівся скандал через проблеми з вильотом з Єгипту сотень українських туристів: опубліковано фото

Понад 200 українських туристів з ранку 28 липня не можуть вилетіти з єгипетського курортного міста Хургада.

Про це повідомляє ТСН.ua.

За словами однієї з туристок, Тетяни, літак з відпочиваючими повинен був вилетіти 28 липня о 7:20 ранку за місцевим часом (8:20 за Києвом), однак він зламався.

"Нам сказали, що здулося колесо і воно вимагає заміни. Його пообіцяли привезти з Києва, але літак з Києва також не прилетів. Нас протримали в літаку годину, пізніше сказали виходити і забирати свої речі. Дві години тримали без води, без їжі в багажному відділенні аеропорту, потім люди підняли скандал і нас відвезли в готель", - розповіла Тетяна.

Відпочивальниця каже, що туристам тільки раз дали пообідати і пообіцяли на 11 годину відвезти в аеропорт. У зазначений час пасажири літака зібралися у вестибюлі готелю, але за ними ніхто не приїхав.

"Нам сказали, що незрозуміло, коли буде літак - завтра або післязавтра. Ми дзвонили в посольство, на гарячу лінію туроператора "Join Up!". Але відповіді немає... 220 людей, багато вагітних, дітей. Ми просто мучимося! Сидимо в вестибюлі - хто на підлозі, хто де. без води, без грошей, тому що вже кінець відпочинку", - розповідає Тетяна.

Оператор "Join Up!", за її словами, повідомив туристам, що це не його проблеми, а проблеми перевізника.

У прес-службі "Join Up!" підтвердили проблеми з затримкою рейсу.

"Рейс затриманий через пробиття шасі в літаку, відповідно, це займає багато часу, щоб замінити колесо, усунути цю технічну несправність. Туристам було надано проживання та харчування", - повідомили в компанії.

Пізніше стало відомо, що українських туристів все ж розселили в готелях. Вранці, 29 липня, вони повинні вилетіти до Львова.

Нагадаємо, докладніше про часті затримки з вильотами туристів читайте в матеріалі "Апострофа": Епопея з українськими туристами, що застрягли: у кого домагатися компенсації.