RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

З'явилися фото з місця вбивства під Харковом солдата ЗСУ

У мережі опублікували знімки з місця вбивства 23-річного військовослужбовця під Лозовою, якого знайшли в каналізації на території військової частини з перерізаним горлом.

Про це повідомляє прес-служба Харківської області.

"Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років", - йдеться в повідомленні.

Крім того в мережі опублікували фото вбитого військовослужбовця.

"Сталася трагедія. На мирній землі загинув наш боєць - кулеметник штурмового підрозділу старший солдат Казаков Костянтин Олександрович. Хлопцеві було всього 23 роки. Костянтин був знайдений мертвим неподалік нашої військової частини з ознаками насильницької смерті. Командуванням батальйону призначено службове розслідування, а співробітниками Національної поліції під наглядом військової прокуратури проводиться розшук злочинців і розпочато досудове слідство. Більш детальну інформацію можна отримати в прес-центрі Харківського Головного управління МВС", - написав у Facebook Філін Донбас-Україна.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники правоохоронних органів затримали в Запоріжжі чоловіка, підозрюваного у вбивстві 22-річного контрактника Збройних сил України (ЗСУ) в ніч на 1 лютого в Києві.