RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Одесою попрощалися з бійцем ЗСУ, який загинув від кулі снайпера на Донбасі: фото і відео

8 серпня 2018 року під час виконання військового обов’язку в зоні ООС загинув 34-річний військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади, мешканець міста Южне Віктор Кандалюк.

Перебуваючи на спостережному пункті, Віктор загинув від ворожої снайперської кулі. За словами офіцера бригади полковника Олега Сидоренко, куля калібру 7,62 вразила легеню, і серце не витримало больового шоку, він помер раптово. Кілька годин до Віктора не можна було дістатися через снайперський обстріл.

Прощання з воїном пройшло у місті Южне. 9 серпня Віктору виповнилося б 35 років. У нього залишився неповнолітній син. До вступу на військову службу він працював електрогазозварником у порту "Южний".

"Прикро й боляче, коли так рано обривається доля молодих людей. Він був гідним воїном, який любив Україну, самовіддано й мужньо стояв на її захисті. Вічна пам’ять, герої житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо!", – висловив слова співчуття голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Як повідомляв "Апостроф" у зоні військового конфлікту на Донбасі від кулі снайпера бойовика вбито український військовослужбовець.