RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Водій згорів живцем у серйозній ДТП під Рівним: опубліковані фото

Дорожньо-транспортна пригода, що призвела до трагічних наслідків сталася сьогодні, 11 серпня, близько 06:20 на автодорозі "Київ-Чоп".

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"На місці події поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля "DAF 95", рухаючись у напрямку Львова, у селі Птича допустив зіткнення із автомобілем "ГАЗ" (молоковоз) під керуванням 41-річного жителя села Стара Носовиця Дубенського району, який виїжджав із другорядної дороги. Унаслідок зіткнення вантажівка "DAF" загорілася. У пожежі загинув і її кермувальник. Ще один водій, 41-річний мешканець Житомирської області, не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, водія молоковоза попередньо із термічними опіками 20% тіла госпіталізували у реанімаційне відділення медзакладу.

Рятувальники ліквідували займання. На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти.

Рух на відповідній ділянці траси ускладнено. Поліцейські організували об’їзд для легкових автомобілів, вантажні – чекають.

Як повідомляв "Апостроф", 10 серпня, близько 14:30 на автошляху "Харків-Сімферополь" біля села Каменське Запорізької області зіткнулися вантажний автомобіль КамАЗ та маршрутне таксі. У результаті ДТП загинуло шість осіб, з яких п’ять - діти.