RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Боєць із Донбасу загинув по дорозі на власне весілля: подробиці трагедії

15 серпня на трасі Житомир-Бердичів в автомобільній аварії загинув український військовослужбовець ООС Олександр Ліщук, який їхав додому на власне весілля.

Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" у Facebook.

"15 серпня 2018 р. о 16.30 на трасі Житомир-Бердичів в автомобільній аварії загинув наш побратим, прапорщик Олександр Миколайович Ліщук - головний сержант 2 МБ 72 ОМБР. Отримавши відпустку, Олександр їхав на весілля, яке мало відбутися в четвер 16 серпня. Та в результаті жахливої ДТП день весілля раптово перетворився на день похорон. Йому було лише 33 роки...", - йдеться в повідомленні.

В бригаді і в батальйоні його характеризують як світлу, позитивну людину, гарного війського та вірного друга.

В ЗСУ Ліщук із 2005 року, на фронті з 2014. Разом зі своїм 2-м батальоном захищав Маріуполь, Гуково і Червонопартизанськ, Волноваху і Гранітне, потім був на териконах коло окупованого Докучаєвська, в 2016-2017 році - у Верхньоторецькому.

Головний сержант батальйону, зараз теж перебував в зоні виконання бойової задачі на Луганщині. Пройшов всю війну неушкодженим, та трагічна подія обірвала його життя на мирній території.

"Самотніми лишилися рідні, наречена, якій так і не судилося стати дружиною, і дитинка, що невдовзі народиться, але вже ніколи не побачить тата...", - повідомляють у командуванні.

Як повідомляв "Апостроф", 9 серпня під час несення служби на спостережному посту поблизу міста Мар'їнка внаслідок поранення снайперською кулею загинув український військовослужбовець – фельдшер, старший сержант військової служби за контрактом Сергій Цепух.