RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Терористи влаштували озброєні розбірки в Донецьку: подробиці

У Донецьку озброєні терористи взяли в кільце готель "Прага", в якій базувався так званий батальйон російського письменника-бойовика Захара Прилепіна.

Про це пише Inforesist.

Зокрема, за інформацією колишнього так званого представника "МЗС ДНР в Росії" Костянтина Долгова, батальйон Прилепіна було роззброєно і розформовано.

"Якщо у тебе зброю в руках - ти повинен бути в армії і воювати. А не сидіти в готелі в центрі Донецька, нюхати фен, селф і розповідати випадковим телички, який ти крутий", - написав він.

За словами Долгова, батальйону Прилепіна було наказано добровільно здати зброю, однак вони відмовилися це робити. Після чого терористи "ДНР" силою роззброїли соратників письменника-бойовика, який втік до Росії.

Тим часом, в телеграм-каналі "Донецький абориген" з'явилися деталі ситуації.

"Розташування оточили, всіх, хто знаходиться всередині затримали для проведення опитування і розгляду згідно з наявними матеріалами, ну і отриманні нових" - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що у батальйону конфіскували все наявне озброєння і боєкомплект - всього вийшло близько восьми Камазів.

Як повідомляється, наступними можуть роззброїти "оплотівців".

"Зараз під ніж потрапляють "оплотівскі підрозділи", наближене коло Захарченко, і по завершенню цього процесу в "Республіці" зброюязалишиться тільки у підрозділів корпусу. "Глава" тим часом збирається з поїздкою в Осетію на світські раунди, наближеним розповів про майбутню там зустрічі з самим Путіним. Не особливо в цілому цікавиться долею бойових братів. Хоча та ж доля в найближчі дні очікує й інші "особисті армії", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли бойове фото Прилепіна на Донбасі.