RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

​У Феодосії окупантам влаштували українську провокацію: фото і реакція мережі

У Криму, біля одного із закладів громадського харчування встановили макет козака, розмальованого у кольори українського прапора.

Відповідними фото і скріном поста пропагандиста Кремля поділився блогер під ніком Kosstik.

"Феодосія..... день незалежності... Повилазить.... такого в 14-15 роках складно було уявити........ Залишилося Ж-Г прапори розгорнути... під якими знищували Донбас і тисячі жінок і дітей...", - підписав фото пропагандист Кремля.

Під фото відразу з'явилися коментарі.

"Простежуються явні ознаки колірного екстремізму. Якщо в меню сало і горілка - відверта диверсія", "в Криму проживає не менше 10% українців. Ви всіх їх записали в карателі?", "Зверніть увагу на другого козака, він в червоно синьому!", "Я здивована Олександр на таку вашу реакцію просто на синій і жовтий кольори!", "Що то я ніяк не можу зрозуміти зв'язку між синіми штанами і бомбардуванням. Є така країна Україна, у неї є свій прапор, ресторан знаходиться на це місце давно, він з національною кухнею. Чому вони не можуть показати кольору свого національного прапора. Ви ж не будете обурюватися прапорами інших країн, наприклад німецьким або фінським", "навряд чи вони борщем спричинили смерть сотень дітей ;-))", - пишуть коментатори.

Обурення проросійських громадян він прокоментував наступним чином.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі в Криму завили через доброту окупантів.