RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Як підірвали Захарченко: бойовики видали подробиці

Так званий радник ватажка бойовиків ДНР Олександр Казаков розповів подробиці вбивства Олександра Захарченка.

За його словами, вибух стався безпосередньо в момент, коли Захарченко і "міністр доходів і зборів" ДНР Олександр "Ташкент" Тимофєєв з охороною заходили в кафе "Сепар", пишут російські ЗМІ.

"Це був безоболонковий вибуховий пристрій, основний принцип дії - вибухова хвиля і вогонь. Вибух стався в той момент, коли вони заходили всередину кафе, закладка була зроблена над дверима всередині. Першим йшов охоронець, він загинув одразу. Другим заходив в кафе Олександр Володимирович ( Захарченко, - Апостроф), потім ще один охоронець і "міністр доходів і зборів" ДНР Олександр Тимофєєв", - сказав він.

Казаков зазначив, що закладка бомби була зроблена в ніч з 30 на 31 серпня.

"Це була, як її називають терористи, закладка "на удачу" і закладена вона туди була напередодні", - сказав він, також висловивши думку, що за ліквідацією Захарченка стоять "ті ж самі люди", які вбили терористів Арсенія Павлова "Моторолу" і Михайла Толстих "Гіві".

У керівництві ДНР також повідомили, що Тимофєєв, який постраждав під час вибух, знаходиться в свідомості, його життю ніщо не загрожує.

Детальніше про те, що чекає Донбас після ліквідації Захарченка, читайте в матеріалі "Апострофа": Донецька бондіана: сценарії для Донбасу після вбивства Захарченка.