RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У мережі підмітили спільну рису кілерів Захарченко, Гіві та Мотороли

Ватажків терористів ДНР Арсенія Павлова на прізвисько "Моторола", Михайла "Гіві" Толстих, а також Олександра Захарченко, ймовірно, ліквідувала власна охорона.

Про це пише блогер під ніком Nikitich.

"Ну давайте згадаємо: Моторола підірваний в ліфті власного будинку. Вхід в під'їзд будинку ретельно охоронявся людьми Мотороли. Вихід на дах через під'їзд був заварений. Гіві підірвали в його кабінеті ... У кабінеті вибухнула бомба, а гранатомет здетонував в результаті вибуху бомби. Захарченко убитий спрямованим вибухом в кафе, що ретельно охороняється і належить начальнику особистої охорони Захарченко", - нагадав блогер.

Він зазначає, що у всіх трьох випадках "хтось" заходив в добре охоронювані приміщення і встановлював там ретельно замаскований вибуховий пристрій.

"При цьому цього "хтось" ніхто не помітив ні на вході, ні на виході. Ніхто не помітив і вибухового пристрою. Крім того цей "хтось" точно знав, коли об'єкт буде знаходиться поблизу вибухового пристрою і натискав на кнопку детонатора в потрібний момент. З вулиці-то невидно. Видно зсередини ", - зазначив блогер.

Він вважає, що в такій ситуації безглуздо говорити про причетність української ДРГ.

"Найпростіше пояснення: всіх трьох убили люди з власної охорони. Бритва Оккама рулить", - резюмував блогер, зазначивши, що "це все більше схоже на зачистку ФСБ".

Як повідомляв "Апостроф", Захарченко був убитий в результаті вибуху бомби в п'ятницю, 31 серпня.

Про можливі мотиви вбивства ватажка ДНР читайте в матеріалі "Апострофа": Вбивство Захарченко було вигідно тільки одній стороні: названі дві причини.