RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Скандал навколо сексуальної реклами дитячої білизни: з'явилася реакція поліції

Поліція притягне до відповідальності батьків 12-річних дівчаток, які знялися в скандальній фотосесії для реклами елітної білизни.

Про це з посиланням на начальника управління ювенальної превенції Національної поліції України Ларису Зуб повідомляє "Obozrevatel".

На сьогоднішній день, за її словами, призначено відповідні експертизи, після яких слідчий зможе прийняти рішення і кваліфікувати статтю. Вона зазначила, що до відповідальності будуть притягнуті батьки школярок.

"Ми обов'язково залучимо батьків до адміністративної відповідальності. Будуть складені протоколи про неналежне виконання батьківських обов'язків", - підкреслила Лариса Зуб.

Також вона додала, що публікація фотографій дівчаток в білизні може обернутися для них серйозною небезпекою. "Подібні фото можуть викликати інтерес у людей з порушеною психікою, аж до того, що вони захочуть дізнатися адресу сім'ї і спробувати вистежити дитину", - розповіла вона.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", фотосесія колекції дитячого нижньої білизни одеського дизайнера викликала бурю негативних емоцій у мережі.