RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Кілера не показали: журналіст поділився цікавим спостереженням про відео з ліквідацією Захарченка

Нещодавно опубліковане відео загибелі ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка свідчить про те, що його вбили "свої".

Про це на своїй сторінці в Twitter пише журналіст і блогер Денис Казанський.

За його словами, відео показує, що місце вбивства з усіх боків проглядалося камерами спостереження, які обов'язково повинні були зняти і того, хто закладав вибухівку. Однак цих кадрів російське телебачення не показало.

"Відео останніх секунд життя Захарченко цікаво тим, що в кафе всюди були камери. І на вході, і всередині. І це ще раз підтверджує, що стороння людина не могла встановити вибухівку. Кілер є на відео. Але його так і не показали. Відгадайте з трьох раз чому", - пише Казанський.

"Тому що, як кажуть в Слідчому Комітеті: "Розслідуючи злочин, головне - не вийти на себе". Або, в даному випадку - на кураторів з РФ", - дають очевидну відповідь в коментарях.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис з доказами підготовки відсторонення від посади ватажка ДНР Олександра Захарченка так званим главою "Народної ради ДНР" Денисом Пушиліним.