RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Суд виніс вирок вбивці полковника СБУ: подробиці

Іллічівський районний суд Маріуполя виніс вирок за вбивство полковника СБУ Олександра Хараберюша.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Жительку Донецька Юлію Прасолову, виконавицю злочину, засудили до 12 років позбавлення волі. Наступним вирок винесуть замовникам і кураторам організації вбивства.

Нагадаємо, контррозвідника СБУ Хараберюша підірвали в березні 2017 року у власному автомобілі в Маріуполі. Замовниками вбивства стали терористи так званої ДНР, які діяли під керівництвом російських спецслужб. За даними СБУ, вбивство організував керівник "Центру спецоперацій МГБ ДНР" Василь Євдокимов на прізвисько "Ленін".

"Ми добре знаємо, де знаходиться той, хто готував вбивство нашого побратима - керівник "Центру спецоперацій МГБ ДНР "Василь Євдокимов на прізвисько "Ленін ". Нехай чекає. Або лава підсудних за українським законодавством, або безіменний мавзолей на околицях Донецька, оскільки для росіян він вже відпрацьований матеріал", - заявив в листопаді минулого року глава СБУ Василь Грицак.

Як раніше повідомляв "Апостроф", рік тому в Києві було вбито офіцера Головного управління розвідки Міноборони України Максим Шаповал. Його товариш по службі розповів, що він відрізнявся відповідальним ставленням до роботи і патріотизмом.