RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Аварія за участю акторів "Дизель Шоу": водій автобуса прокоментував смертельне ДТП

На засіданні Шевченківського районного суду Києва водій автобуса Михайло Манюк, який перевозив акторів "Дизель Шоу" і скоїв смертельне ДТП, розповів, що в момент зіткнення з вантажівкою відволікся на Марину Поплавську.

Про це повідомляє УНІАН.

Водій стверджує, що не спав за кермом. Каже, що Марині Поплавській було зле, вона кілька разів підходила до нього і міряла тиск. В один із таких моментів він нібито і відволікся.

"Потім стала на коліна, витягнулася й прогнулася. Каже: "Спина болить". У цей момент, коли вона повернулася, й було все здійснено. Може, я трохи відволікся на неї", - каже Манюк.

Перед засіданням суду водій автобуса розповів журналістам, що практично завжди їздить з оптимальною швидкістю - від 90 до 95 км/год.

Також він зізнався, що крім "Дизель шоу" возив також ФК "Маестро" – переважно вночі. Кожні півтори години відпочиває, як це положено за нормативами.

За його словами, фатальний для шоу маршрут був прорахований заздалегідь – між Луцьком і Львовом, Львовом і Житомиром мали бути ночівлі в готелі. Однак плани керівництва помінялися, і він отримав наказ виїжджати без належного відпочинку.

Як повідомляв "Апостроф", водій автобуса, на якому в аварії розбилася на смерть актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, постійно засинав за кермом і їздив без напарника.