RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

На Донбасі з ватажком ЛНР засвітилася людина Путіна: опубліковано фото

Депутата Державної Думи РФ Віктора Водолацького від партії "Единая Россия" помітили в окупованому Алчевську в компанії з ватажком бойовиків так званої ЛНР Леонідом Пасічником на церемонії присяги кадетів.

"Ой, хто це у нас разом з Пасєчником приймає присягу у вихованців алчевського кадетського корпусу? Так це ж депутат Державної Думи РФ Віктор Водолацький. Напевно, заблукав ...", - написав у своєму Twitter журналіст Денис Казанський.

"Ось така у нас в Україні "громадянська "війна", "Може в звільненні? Приїхав, як приватна особа, на "громадянську" війну подивитися", "Кремль вивалив карти на стіл і грає у відкриту. Ховатися і говорити "настамнет" вже давно немає сенсу", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", кремлівське керівництво по співпраці з СНД, яке займається в тому числі і окупованими територіями Донецької і Луганської областей, звільнило близько половини співробітників. Серед можливих причин експерти називають "втрату ефективності роботи" з окупованим Донбасом, де в листопаді планується провести псевдо-вибори.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Зміни в адміністрації Путіна: Кремль готується до катастрофи.