RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Суд виніс вирок одному з підозрюваних у замаху на активіста С14: прізвище та фото

Суд відправив за ґрати Олега Акімова, який підозрюється в замаху на вбивство активіста громадської організації С14 Сергія Мазура.

Про це повідомляє видання Insider.

Таке рішення щодо першого затриманого у даній справі прийняв суддя Журавський. Він задовольнив клопотання прокурора про такий запобіжний захід.

На російських сайтах, які акумулюють особисті дані українських бійців, зазначається, що Олег Акімов 1995 року народження є бійцем батальйону "Азов".

Зараз суд розглядає запобіжний захід для подальшого підозрюваного. Нагадаємо, всього було затримано п'ять осіб: 23-річний киянин, служив в АТО; двоє виконавців - 21-річний житель Черкас, і 33-річний житель Чернігівської області; а також двоє людей, які допомагали виконавцям. Можливо, будуть ще нові фігуранти справи, тому що робота поліції триває, зазначив начальник головного управління ГУНП в Київській області генерал поліції Дмитро Ценов.

Як повідомляв "Апостроф", в Павлограді Дніпропетровської області невідомий напав на представника Нацдружін Юрія Малімонова. За даним фактом відкрили кримінальне провадження.