RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Згвалтування дітей під Києвом: з'явився коментар обвинуваченого батька

Затриманий правоохоронцями за зйомки порнографічного відео з власними доньками житель Київщини заперечує свою провину.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що сигнал надійшов поліцейським від австралійських колег. Два місяці знадобилося, щоб знайти автора відео і зібрати докази, тепер до нього прийшли з обшуками. У будинку знайшли додаткові докази.

"Вступає в статеві зносини з малолітніми дітьми і протиправний контент реалізовує за допомогою мережі іноземцям", - пояснив заступник начальника Депаратменту кіберполіції Віталій Чубаєвський.

На стіні за спиною передбачуваного насильника і порноделка сімейне фото: тато і маленькі дівчатка з бантиками. Чоловік стверджує, що нічого з підозр поліцейських не розуміє.

"Я що, дурень? Я не гвалтував їх", - говорить він. Що ж робив з дітьми, не пояснює, зате охоче говорить про їх подрузі, яку нібито теж знімав в порно. "Подружка - у неї хлопці через два тижні, і навіть слідчий був", - переконує він.

Однокласники кажуть, що діти батька боялися. "Маша розповідала, що він їх б'є, не сильно, але б'є. Колись вени різала", - говорить одна зі школярок. Хоч про побої або будь-якому іншому знущанні в школі не підозрювали. "Діти як діти, вчаться, ходять в школу", - кажуть педагоги.

Тут вони вчаться після смерті матері три роки. У поліції кажуть, раніше діти жили у родичів, проте батько через суд домігся опіки - і почав дітей гвалтувати. За тисячу гривень дозволяв це і іншим, зокрема, куму.

"Дядя з Києва дуже часто до них приїжджає, привозить їм подарунки, телефон їй недавно на день народження подарував", - говорить однокласниця.

Батька і його спільника затримали, їм загрожує до 12 років за гратами. Дівчаток вже відправили на реабілітацію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві маніяка, який ґвалтував 10-річну дівчинку неприродним шляхом, засудили на 14 років.