RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На суді по ДТП з Зайцевою стало відомо про новий поворот у справі

Одна з потерпілих відмовилася від претензій до Олени Зайцевої - головної фігурантки страшної ДТП на вулиці Сумській в Харкові.

Про це повідомив захисник Зайцевої, Євген Мельниченко.

"Прошу долучити до матеріалів справи, напевно, через канцелярію передавалося також, заяву від одного з потерпілих про повну відмову від претензій до моєї підзахисної. Вона повинна була його передати особисто через канцелярію", - сказав він.

Уточнюється, що цієї постраждалою є Марина Ковальова, подруга Олени Зайцевої, пасажирка автомобіля Lexus. Її визнали потерпілою пізніше всіх. У суді Ковальову допитували в березні цього року.

Як повідомляв "Апостроф", суд продовжив арешт обвинувачених в смертельній аварії в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Також адвокат Зайцевої заявив, що лікарі визначили у неї посттравматичну енцефалопатію головного мозку. Пізніше комісія, створена обласним Управлінням охорони здоров'я, за результатами оглядів фахівцями і додаткових обстежень головною фігурантки резонансного ДТП в Харкові Олени Зайцевої, не виявила у неї ніяких патологій.