RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Опубліковані переговори військових РФ під час захоплення українських кораблів: відео

У мережі з'явився аудіозапис перехоплених переговорів російських прикордонників з командуванням під час атаки на українські кораблі в Керченській протоці 25 листопада.

Ролик опублікував Генштаб Збройних сил України.

Зокрема, на записи можна почути накази керівництва екіпажу російського судна "Дон", яке протаранило український буксир "Яни-Капу".

"Михалич, команда від керівництва прикордонної служби е*ашити їх так, тараном коротше, щоб нах*й пошкодити все" - каже чоловічий голос командиру корабля.

Також російські військові перемовлялися про те, як краще атакувати один з кораблів ВМС ЗСУ, а також підтвердили, що ПСКР "Изумруд" отримав пошкодження, зіткнувшись з іншим кораблем РФ.

"Треба їх зае*ашити, бл*ть! Медведєв (імовірно прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв - "Апостроф") вже в такій паніці кричить, таке відчуття, що там уже президент контролює всю цю ху*ню", - говорить один з російських військових.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили відверто агресивні дії проти кораблів Військово-морських сил ЗС України, які йшли до Маріуполя, протаранивши один з них.

Пізніше російські військові кораблі відкрили вогонь по українських суднах в Керченській протоці і захопили їх.

У зв'язку з агресією Росії в Азовському морі РНБО ухвалила рішення про введення воєнного стану.