RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Керченського стрілка таємно поховали: стало відомо, що зробили з його тілом

Владислава Рослякова, який влаштував 17 жовтня масове вбивство в політехнічному коледжі в Керчі (анексуваний Росією Крим) кремували і поховали два тижні тому під чужим прізвищем.

Про це повідомляє видання 360.

"Одразу після трагедії люди, які співчувають матері Владислава Рослякова, почали збір коштів на похорони 18-річного студента і написали жінці лист, в якому висловили співчуття. У листі Владислава називають "жертвою життєвих обставин", а жінці бажають не опускати руки і терпляче нести "цей важкий хрест", - пише видання.

Уточнюється, що всього для Галини Рослякової зібрали 101 тисячу рублів (понад 42 тисяч гривень, - прим. ред.). За даними джерела видання, Рослякова отримала зібрані кошти і вони пішли за призначенням.

Крім цього, сусідка Галини розповіла, що після трагедії в коледжі жінка на місяць потрапила до лікарні. Після виписки вийшла на роботу, але в свою квартиру не повернулася. Днями тільки приходила, щоб викинути всі речі сина. Жінка тепер не живе за своєю звичною адресою - вона зняла квартиру і живе замкнуто.

"Їй соромно перед людьми, боляче і прикро, ніяк вона не почувається. Вона пішла на знімну квартиру, але навіть мені не сказала, куди саме. З другої адреси її і зовсім сусіди вигнали. Бояться, сказали. Я їй співчуваю, адже у мене теж є діти", - цитує видання слова сусідки Галини Рослякової.

Як повідомлялося, раніше були опубліковано відео з камер спостереження біля коледжу, на яких видно, як Росляков з великою чорною сумкою йде до будівлі.

Детальніше про трагедію читайте в матеріалі "Апострофа": Вибух в Керчі має приховану мету: три головні версії теракту.