RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

П'ять тисяч доларів застави: стало відомо про резонансне рішення по смертельній ДТП під Одесою

Родичі загиблої в ДТП Наталії Білоусової, яку 17 листопада збили на пішохідному переході в смт Хлібодарське, вимагають максимального покарання для винуватців резонансного ДТП.

Про це вони повідомили в співтоваристві Facebook "ДТП в Одесі 17.11.2018".

Родичі написали в співтоваристві після того, як апеляційний суд дозволив внести заставу за винуватця ДТП, що знаходиться під вартою, в розмірі п'яти тисяч доларів.

За їх словами, суд ухвалив відпустити Леонтія Скорохода під заставу в п'ять тисяч доларів, а Раїсу Круглову, яка зробила другий наїзд на Наталю Белоусову, до сих пір не притягнули до відповідальності.

"Те, що суд ухвалив відпустити підозрюваного в наїзді Леонтія Скорохода під заставу в п'ять тисяч доларів, говорить про те, скільки в нашій країні коштує людське життя, скільки коштує життя матері двох дітей, які захищають нашу країну в АТО. Більш того, незважаючи на очевидну причетність Раїси Круглової до загибелі Наталії Білоусової, до сих пір підозра не повідомляється і запобіжний захід не обрано. Інформація про поліцейських, які відпустили Круглову з місця злочину, також відсутня. Ми вимагаємо максимального покарання для виновників цієї резонансної ДТП і доведемо цю справу до кінця", - повідомили родичі загиблої.

Вони звинувачують суд в упередженості і вимагають справедливості.

"Ми вимагаємо, щоб суд виносив правомірні рішення, які відповідають букві закону, а не затягували процес. Чого б це нам не коштувало, винні будуть покарані", - підсумували родичі загиблої Наталія Білоусової.

Нагадаємо, 17 листопада біля смт Хлібодарське Одеської області сталася смертельна ДТП, де на очах у 19-річної дочки двічі збили її мати.