RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кланові розборки: в мережі назвали прізвища нардепів, причетних до секс-скандалу в МВС

У замовленні організації секс-скандалу з чиновником МВС Олександром Варченком і студенткою Наталією Бурейко звинувачують народних депутатів з "Блоку Петра Порошенко".

Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Павло Ярмоленко.

За його словами, політтехнолога Володимиру Петрову замовили організацію скандалу депутати Гліб Загорій і Олександр Третьяков.

"За моїми даними, Петрову замовили кампанію проти Варченка депутати бпп - Загорій і Третьяков. Обоє вони працюють з конторою Петрова вже давно. Так само Петров проводив в інтересах Загорія брудні кампанії проти МОЗ/Супрун, а в інтересах Третьякова проти Антимонопольного комітету по лотерейній темі", - пише Ярмоленко.

Організовувалася кампанія, як стверджує блогер, для дискредитації дружини Варченка, Ольги, яка обіймає посаду заступника керівника Державного бюро розслідувань.

"Друга сторона конфлікту - не набагато краще. Вся ситуація є клановими розбірками всередині влади. Але сподіваюся, петровські ідіоти дійсно здадуть замовників і понесуть хоча б якесь покарання. Може тоді в нашій політиці стане хоч трохи менше бруду", - резюмує Ярмоленко.

Нагадаємо, на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка. Сам поліцейський спростував звинувачення. Пізніше дівчина зізналася, що за використання її сторінки для публікації звинувачень їй заплатили.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада правоохоронці затримали Владислава Петрова і блогера Олександра Барабошка. Також в будинках всіх підозрюваних у справі пройшли обшуки