RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про нову НП у Керченській протоці: фото

У суботу, 1 грудня, неподалік від Керченської протоки в Азовському морі на мілину сіла баржа з 4000 тонн пшениці на борту.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Як зазначається, баржу перевозив російський буксир, проте контроль над нею був втрачений, вона відірвалася і сіла на мілину.

"1 грудня на виході з Азовського моря поблизу Керченської протоки буксир PAL 3 (Російська Федерація) втратив контроль над буксированою баржою SHILAYNYAY, що була завантажена близько 4000 тон пшениці, через що баржа відірвалася та сіла на мілину поблизу мису Кам’яне. Капітан буксира кілька годин намагався самостійно зняти баржу з мілини, однак спроби виявилися марними", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 листопада в Керченській протоці зіткнулися два вантажних іноземних судна, що прямували в Азовське море з порту Констанца в Румунії.

Як повідомляв "Апостроф", по обидва боки Керченської протоки з 25 по 30 листопада скупчилася надзвичайно велика кількість кораблів, які "застрягли" через блокування Росією проходу.