RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ставляться, як до сміття: нові деталі про фанатку "русского мира", яку депортують з РФ в Україну

Проросійська пропагандистка з Одеси Олена Бойко, яку влади РФ вирішили депортувати в Україну, надовго помістили в міграційний центр.

Про це повідомив в соцмережі "Вконтакте" її знайомий.

"Пропагандистска Олена Бойко, яка чотири роки проклинала Україну на російському ТБ, тепер сидить в міграційному центрі. І може там просидіти до весни. Москва не оцінила заслуг. Навіть до "своїх" українців, яких вони нібито люблять і рятують, росіяни ставляться, як до сміття", - прокоментував ситуацію в своєму Twitter український журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, Бойко схопили співробітники ФСБ 10 грудня. В Україні їй загрожує кримінальне покарання за кількома статтями, в тому числі - держзрада і посягання на територіальну цілісність. У Росії за Бойко вступались омбудсмен з прав людини Тетяна Москалькова, а також один з головних пропагандистів РФ Дмитро Кисельов. Останній пообіцяв дати українці роботу.

Як повідомляв "Апостроф", Олена Бойко вела в Москві досить аморальний спосіб життя. У квартиру, де вона жила, багаторазово викликали наряд поліції за нічні пиятики і скандали.