RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям сім'я з дітьми потрапила в смертельне ДТП: опубліковані фото

У неділю, 6 січня, в Запорізькій області зіткнулися два автомобілі, одна людина загинула і ще п'ять постраждали, до тому числі двоє дітей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася близько 16:00 в Мелітопольському районі на 386 км автодороги Харків-Сімферополь. Поблизу села Троїцьке Мелітопольського району, водій автомобіля марки Audi, рухаючись в напрямку міста Мелітополь, виїхав на зустрічну смугу руху і там зіткнувся з Chevrolet Lacetti.

В результаті аварії пасажирка автомобіля Chevrolet Lacetti, мешканка міста Дніпро 1985 року народження, загинула на місці події. Травми різного ступеня тяжкості отримали п'ятеро громадян: водій автомобіля Chevrolet, чоловік 1980 року народження та двоє пасажирів, хлопчик 2016 народження і дівчинка 2018 народження, жителі міста Дніпро, і водій автомобіля Audi, мешканець Мелітополя 1959, госпіталізовані в лікарню. Пасажир автомобіля Audi, мешканець Мелітополя 1991 року народження, після надання медичної допомоги відпущений додому.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв "Апостроф", 6 січня біля села Ясенів в Бродівському районі на автодорозі "Київ - Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула дитина, ще семеро людей отримали травми.