RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Смертельний вибух в Маріуполі: стали відомі несподівані подробиці про загиблого

Одним із загиблих під час вибуху гранати в квартирі Маріуполя був працівник СБУ, а другим - фігурант розслідування справи про напад в 2014 році на військову частину 3057.

Про це повідомляє 0629 з посиланням на джерело в силових органах.

За даними співрозмовника видання, загиблий співробітник СБУ був прапорщиком, працював на посаді завідуючого складом. На складі провели ревізію і з'ясували, що всі боєприпаси на місці.

Дружина загиблого стверджувала, що в будинку ніколи не було зброї, і чоловік не приносив додому ніякої зброї.

Джерело видання стверджує, що в вечір, коли стався вибух, застілля ще не почалося, і всі, хто був у квартирі, були тверезими. Крім 3 чоловіків і 3 жінок, в приміщенні знаходилися ще 2 дітей. Чоловіки сказали, що їм потрібно поговорити, і пішли в іншу кімнату. Через хвилину пролунав вибух. Є припущення, що гранату приніс другий загиблий чоловік А.П., який був другом дитинства загиблого працівника СБУ.

Другий загиблий за життя притягувався до відповідальності за хуліганство, а також був фігурантом кримінальної справи про напад 16 квітня 2014 року на військову частину 3057 в Маріуполі. Чоловік перебував у розшуку, але потім його зняли з розшуку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 5 січня, в Маріуполі в житловому багатоквартирному будинку вибухнула граната, загинули дві людини.