RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Маріуполі пролунав смертельний вибух в житловому будинку: фото

У суботу, 5 січня, в Маріуполі в житловому багатоквартирному будинку вибухнула граната, загинули дві людини.

Про це повідомляє ресурс 0629.

Трагедія сталася близько 22:00 в Центральному районі міста на проспекті Будівельників в квартирі на 3-му поверсі. За попередньою інформацією, в результаті інциденту загинули дві людини.

"Труп одного з них звисає з вікна з відірваною кінцівкою. Під вікном видно величезна калюжа крові. В повітрі стоїть запах гару. Стіни в квартир посічені осколками", - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, вибух був чутний і в сусідніх районах, а один з потерпілих перед смертю з вікна кликав на допомогу.

На місці працювали вибухотехніки, поліція і військові. Також прибули 3-4 машини швидкої медичної допомоги. Обставини події уточнюються.

"Виклик в поліцію надійшов о 21.20. На місці працює слідчо-оперативна группа.Поліцейскіе з'ясовують походження вибуху. Число жертв уточнюється", - зазначено в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в російському Магнітогорську стався вибух в житловому будинку, в результаті чого обвалився під'їзд десятиповерхового житлового будинку, двоє людей загинули, є також потерпілі. А жителі російського Магнітогорська, де впав багатоповерховий будинок, сумніваються в офіційній версії з вибухом побутового газу і підозрюють теракт.