RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель СБУшника під час вибуху в Маріуполі: фото і нові подробиці

5 січня в Маріуполі в квартирі житлового будинку вибухнула граната, загинули два чоловіки, один з яких працював в СБУ.

Про це повідомляє ТСН.

Двоє людей після розпивання алкоголю закрилися на кухні і почали розбирати гранату. Однак вона вибухнула і це стало причиною смерті 32-річного та 31-річного чоловіків. Одного вибуховою хвилею відкинуло на підвіконня і він повис з вікна. Сильно поранений чоловік ще кілька хвилин кликав на допомогу, але приїзду медиків не дочекався. Крім цього стало відомо, що один із загиблих був співробітником СБУ.

На момент трагедії в квартирі перебували ще четверо осіб. Вони не отримали жодних пошкоджень, так як були в інших кімнатах.

За інформацією журналіста Влада Антонова, який опублікував й фото з місця трагедії, ім'я 31-річного працівника СБУ - Макаров Е. Також з ним був його товариш - 33-річний Олександр П.

"Ще три жінки і чоловік, дружини загиблих і друг Макарова разом з дружиною також перебували в квартирі, не отримали важких травм, були в іншій кімнаті...", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові виявили тіло чоловіка, який загинув в результаті розриву гранати. А 23 грудня в Павлограді Дніпропетровської області затримано чоловіка, який кинув гранату в приміщення банку.